Hidro-Termo Centar d.o.o.

HIDRO-TERMO CENTAR  je ugledno trgovačko društvo  koje već više od četrnaest godina djeluje na tržištu BIH i izvan njega. Nastala je u Zagrebu  trinaestog septembra  sada već daleke 1993.g. Svojim predanim radom i upornošću vlasnik firme Sinanović Enver, diplomirani ekonomista je svoju djelatnost proširio  i na područje BIH , te je osnovao domaću tvrtku 1996.g.

Firma je rasla i širila svoju djelatnost tako da smo danas jedna od najpoznatijih trgovačkih kuća u bIH. Sjedište firme je u Sarajevu , sa podružnicama u Sanskom Mostu i Zenici.

Više od jednog desetljeća postojanja i iskustvo ove tvrtke upravo je to što čini kvalitet usluge ,izbor asortimana te kompletnost našeg prodajnog programa. Posjedujemo širok spektar robe iz oblasti unutrašnjeg i vanjskog vodovoda , kanalizacionog materijala, proizvode iz oblasti centralnog grijanja elektromaterijala, sanitarije i drugi građevinski  materijali. Pomenuti proizvodi su od renomiranih domaćih i inodobavljača čiji smo ekskluzivni zastupnici, što obezbjeđuje visok kvalitet, povoljne cijene i kratak period isporuke.

Prodaja  svih roba vrši se u našim veleprodajnim i maloprodajnim  objektima u Sarajevu, Sanskom Mostu i Zenici. U sklopu firme postoji  vozni park koji je garant brze i sigurne isporuke.

Trenutno imamo 23 zaposlena , a cilj nam je u narednom periodu kroz modernizaciju firme primiti nove stručne kadrove, te dalje ulagati u osposobljavanje ,stručnost i motiviranje zaposlenih . Usluge vrhunskih stručnjaka , posebni bonusi za ugovorene kupce velike količine ,dostava, savjeti i mnoge druge prednosti pridonose zadovoljstvu naših kupaca.

Poseban segment u našem poslovanju kome posvećujemo izuzetnu pažnju je ekologija, tj . zaštita životnog okoliša i očuvanje prirodnih resursa. Član smo Udruženja za zaštitu voda, a to praktično  nastojimo realizovati ponudom ekološki potpuno zdravih i certificiranih proizvoda.

S obzirom da smo u dosadašnjem poslovanju stekli povjerenje brojnih kupaca u zemlji (vodovodi,komunalna preduzeća , humanitarne organizacije, ministarstva i dr. vladine institucije), naš cilj je da kvalitetom , povoljnom cijenom servisnim uslugama sačuvati postojeće  kao i steći uzajamno povjerenje novih korisnika naših proizvoda i usluga.

Ako gradite, renovirate ili opremate, posjetite nas u našim prodajnim  objektima i uvjerite se u našu dobru ponudu.

Vaše zadovoljstvio je naš uspjeh. 

htc@web.ba.link.ba